Sfaturi utile cumparaturi onlineStiri

Surpriza: eMAG cumpara PC Garage

emag cumpara pc garage
eMAG cumpara PC Garage

emag cumpara pc garage

Fara prea multa valva se pare ca tranzactia s-a finalizat azi. PC Garage a fost cumparat de eMAG, Stanciu adaugand si acest retailer in portofoliu, alaturi de eMAG, Depanero, Fashion Days,  Flanco, Network One Distribution si Conversion Marketing. Desi PC Garage mergea bine de pste 11 ani, avand cresteri bune de la an la an si fiind un magazin preferat de clientii de IT, iata ca se vinde si intra sub managementul eMAG. PC Garage are un portofoliu consistent de clienti si este un magazin apreciat avand legaturi comerciale cu multi furnizori, atat din tara cat si de afara.

Urmeaza sa vedem ce schimbari va aduce aceasta tranzactie in piata IT din Romania. Oare se muta reducerile si promotiile eMAG si pe site-ul PC Garage?

Sunt curios despre ce suma vorbim pentru aceasta achizitie, cu siguranta aflam in zilele urmatoare.

Articole asemanatoare

3 Comments

  1. E inevitabil ca vor fi totusi schimbari la PC Garage. Atunci cand faci o achizitie este normal sa vi cu propria strategie insa eu cred ca e important sa pastreze oamenii valarosi din PC Garage, practic exista o intreaga comunitate creata in jurul acestuia.

  2. Da, citeam cateva discutii pe net si clientii P CGarage sunt total dezamagiti de aceasta achizitie. Cu toate acestea, am inteles ca managementul ramane neschimbat, la fel si angajatii.

  3. Acum sa vezi promotii si reduceri pe PC Garage 🙂 chiar erau ok dar tare mi- e ca s-a dus …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button