Surpriza: eMAG cumpara PC Garage

Afiliere Romania

Ultimul update 3-5-2016 la 02:41 pm

emag cumpara pc garage

eMAG cumpara PC Garage

emag cumpara pc garage

Fara prea multa valva se pare ca tranzactia s-a finalizat azi. PC Garage a fost cumparat de eMAG, Stanciu adaugand si acest retailer in portofoliu, alaturi de eMAG, Depanero, Fashion Days,  Flanco, Network One Distribution si Conversion Marketing. Desi PC Garage mergea bine de pste 11 ani, avand cresteri bune de la an la an si fiind un magazin preferat de clientii de IT, iata ca se vinde si intra sub managementul eMAG. PC Garage are un portofoliu consistent de clienti si este un magazin apreciat avand legaturi comerciale cu multi furnizori, atat din tara cat si de afara.

Urmeaza sa vedem ce schimbari va aduce aceasta tranzactie in piata IT din Romania. Oare se muta reducerile si promotiile eMAG si pe site-ul PC Garage?

Sunt curios despre ce suma vorbim pentru aceasta achizitie, cu siguranta aflam in zilele urmatoare.

3 Comments

 1. Lucian

  16/04/2016 at 14:00

  E inevitabil ca vor fi totusi schimbari la PC Garage. Atunci cand faci o achizitie este normal sa vi cu propria strategie insa eu cred ca e important sa pastreze oamenii valarosi din PC Garage, practic exista o intreaga comunitate creata in jurul acestuia.

 2. Radux

  16/04/2016 at 13:58

  Da, citeam cateva discutii pe net si clientii P CGarage sunt total dezamagiti de aceasta achizitie. Cu toate acestea, am inteles ca managementul ramane neschimbat, la fel si angajatii.

 3. Vasilica

  16/04/2016 at 00:32

  Acum sa vezi promotii si reduceri pe PC Garage 🙂 chiar erau ok dar tare mi- e ca s-a dus …

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *