Stiri

AirPods sunt oficial cel mai popular produs de debut al Apple

Studii recente arată că AirPod-urile au obținut cel mai mare grad de satisfacție pentru un produs Apple lansat cu mai putin de 1 an in urma


Când vă gândiți la produsele cele mai populare ale Apple, cel mai probabil iPod-ul clasic, iPhone-ul, iPad-ul sau MacBook Pro-ul sunt cele care va vin în minte. Toate acestea au avut un impact major in randul clientilor și rămân in continuare foarte populare. De asemenea, aceste dispozitive au influențat foarte mult viețile noastre de zi cu zi și lumea tehnologiei moderne in general. Cu toate acestea, atunci cand vine vorba despre satisfactia utilizatorilor, o intrare surprinzătoare a venit în partea de sus a listei, un produs oarecum recent aparut in colectia Apple. Apple AirPods, care au fost lansate anul trecut alaturi de iPhone 7 si au primit un rating de satisfactie de 98% din partea utilizatorilor, in anul lor de debut.

Acest lucru le face cel mai popular produs pe care Apple l-a lansat vreodată. Primul iPhone a primit un rating de 92% pe drumul de lansare, acum multi ani, în 2007. Desigur, Apple a vândut pana acum milioane de iPhone-uri și AirPod-uri, dar în ceea ce privește feedback-ul pentru primul an , AirPods ocupa primul loc. Produsele Apple tind să obțină un punctaj bun, iar 98% nu reprezintă în niciun caz o performanță slabă pentru un produs nou.

De fapt, în comparație cu ratingul de satisfacție din alte sectoare, 98% este un procent chiar remarcabil pentru AirPods. 

Desi in Romania pretul AirPods este destul de ridicat, exista foarte multi utilizatori si promotii in care se pot achiztiona la un pret mai mic. De exemplu, la eMAG mai tot timpul AirPods are stoc epuizat.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button