Home / Stiri / Program ziua 2 de Untold 2019-video live

Program ziua 2 de Untold 2019-video live

Ziua 2 de Untold 2019 aduce in program nume precum Subcarpati, Busta Rymes si deja legendarul Armin Van Buuren. Dupa ziua ploioasa de ieri, iata ca se arata si soarele la Cluj-Napoca.

In cursul zilei de vineri au mai sosit mii de petrecareti din intreaga lume dar si din tara. A inceput weekendul iar Untold 2019 este capitala distractiei pentru acest weekend. O editie aniversara, 5 ani de Untold, 5 ani de distractie la superlativ. Armin Van Buuren va mixa incepand cu miezul noptii si pana in zori, asa cum ne-a obisnuit in fiecare an.

Iata unde puteti urmari live prestatiile din aceasta seara si noapte de 2 august 2019. UNTOLD 2019 este transmis live stream pe youtube sau la adresa www.untold.com.

Puteti alege din cele zece scene, in functie de preferintele muzicale. Artisti din Romania si internationali se intrec intr-un maraton muzical, in inima ardealului. Saca nu ai ajuns la festival, poti urmarii live show-urile transmise live, direct pe pagina organizatorilor sau pe youtube.

Despre Lucian

Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro

Alte reduceri ...

live stream online untold 2019

Urmareste Untold 2019 live stream

Incepand cu ziua de Joi, 1 august 2019 poti sa vezi live stream cea de-a …

Blcak Friday emag 2014

eMAG Black Friday 2019-prinde cele mai bune oferte-sfaturi utile

Cand e Black Friday eMAG 2019 in Romania? Black Friday 2019 Romania are loc in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *