Stiri

Va livra eMAG cu drone?

UPDATE 28.09.2016: Intr-adevar eMAG a livrat iPhone 7 folosind o drona. Comanda s-a livrat in doua ore de la initierea comenzii pe site si drona cu iPhone 7 atasat a aterizat in curtea clientului.. Vedeti detalii in video-ul atasat:

Astazi a aparut pe pagina de facebook a celor de la eMAG o imagine cu o drona care pare sa transporte un pachet, insotita de un mesaj care starneste controverse: Ghicește ce se pregătește!

Oare sa fie ceea ce pare? Va incepe eMAG sa livreze comenzi folosind drone? In afara tarii exista deja aceste servicii insa la noi legislatia impune restrictii pentru utilizarea dronelor. Desigur, poate fi si o gluma sau doar o drona de filmare, insa in imagine se vede clar ca are un pachet atasat. Este un salt prea mare de la punctele de livrare eMAG prin Posta Romana sau curierii rataciti din Romania.

Livrare eMAg cu drona de Black Friday
Livrare eMAG cu drone de Black Friday ?

Comenzi precum telefoane, tablete sau produse de dimensiuni mici ar putea fi transportate folosind drone. Oare sa vina reducerile de Black Friday 2016 cu drona? 🙂

Tu ce crezi ca pregatesc cei de la eMAG?

Articole asemanatoare

2 Comments

  1. eMag a facut o livrare spectaculoasa folosind drona in Bucuresti. Cred ca a fost prima livrare cu drona din Romania. Sa primesti iPhone 7 in 2 ore de la comanda, este super 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button