De unde se poate face precomanda la PS5 si la ce pret?

precomanda si pret PS5

Desi SONY a anuntat disponibilitatea PS5 spre finalul anului 2020, iata ca deja se poate face precomanda si la un pret foarte bun. Livrarile se vor face din 19 noiembrie 2020, acum esti mai aproape de consola visurilor tale.

Noile console dezlantuie posibilitati de gaming pe care nu le-ai experimentat niciodata.

Incepand de astazi iubitorii de jocuri pe consola SONY PlayStation vor putea comanda modelul PS5 cu disc sau digital edition la preturi incepand de la 1999 lei.

Cat costa PS5 la eMAG?

Iata ce preturi au cele doua console de gaming. Se poate face precomanda chiar acum, aici.

Aceleasi preturi le gasim si Altex, in plus de aici se poate comanda si Controller Wireless PlayStation 5 DualSense.

  • PlayStation 5 Disc edition – 2499 lei
  • PlayStation 5 Digital Edition- 1999 lei

Foarte important, precomenzile PS5 vor trebui achitate anticipat online cu cardul pe site-ul eMAG, iar consolele vor fi livrate catre beneficiari incepand cu 19 noiembrie, anul curent.

 

Noile console SONY vin dotate cu un SSD ultra-rapid, imersiune mai profunda cu compatibilitate pentru feedback haptic, sunet 3D si o noua generatie de jocuri PlayStation® gandite pentru noua platforma hardware.

PS5™ Digital Edition este o modelul de consola complet digitala, fara unitate optica. Accesezi contul PlayStation Network si descarci jocurile direct din PlayStation®Store. Vei avea nevoie de o conexiune rapida de internet pentru ca jocurile sa se descarce rapid.

Jocuri care se incarca aproape instant

Procesorul performant, unitatea de stocare SSD si noile functii vor face ca jocurile sa se incarce aproape instant. Precomanda din timp si primesti la lansare consola PS5 pe care ti-o doresti, acum la un pret special de pre-comanda.

Momentan nu prea mai exista posibilitatea de comanda din Romania pentru noile console PlayStation 5. Atat pe eMAG cat si pe Altex apare stoc epuizat pe pagina de precomanda PS5.

Lucian
Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro