Noutati 2021

De unde se poate face comanda la PS5 si la ce pret?

precomanda si pret PS5

Desi SONY a anuntat disponibilitatea PS5 spre finalul anului 2020, iata ca deja se poate face precomanda si la un pret foarte bun. Livrarile se vor face din 19 noiembrie 2020, acum esti mai aproape de consola visurilor tale.

Noile console dezlantuie posibilitati de gaming pe care nu le-ai experimentat niciodata.

Incepand de Joi, 10 decembrie 2020, iubitorii de jocuri pe consola SONY PlayStation vor putea comanda modelul PS5 cu disc sau digital edition la preturi incepand de la 1999 lei pe eMAG.

Cat costa PS5 la eMAG?

Iata ce preturi au cele doua console de gaming. In luna martie 2021 vor aparea ambele modele de Playstation 5 pentru comanda. Se poate face comanda chiar acum, aici.

Aceleasi preturi le gasim si Altex, in plus se poate comanda si Controller Wireless PlayStation 5 DualSense.

  • PlayStation 5 Disc edition – 2499 lei
  • PlayStation 5 Digital Edition- 1999 lei

Foarte important, precomenzile PS5 vor trebui achitate anticipat online cu cardul pe site-ul eMAG, iar consolele vor fi livrate catre beneficiari incepand cu 19 noiembrie,. Vezi si pret PS5 la Orange.

 

Noile console SONY vin dotate cu un SSD ultra-rapid, imersiune mai profunda cu compatibilitate pentru feedback haptic, sunet 3D si o noua generatie de jocuri PlayStation® gandite pentru noua platforma hardware.

PS5™ Digital Edition este o modelul de consola complet digitala, fara unitate optica. Accesezi contul PlayStation Network si descarci jocurile direct din PlayStation®Store. Vei avea nevoie de o conexiune rapida de internet pentru ca jocurile sa se descarce rapid.

Jocuri care se incarca aproape instant

Procesorul performant, unitatea de stocare SSD si noile functii vor face ca jocurile sa se incarce aproape instant. Precomanda din timp si primesti la lansare consola PS5 pe care ti-o doresti, acum la un pret special de pre-comanda.

Momentan nu prea mai exista posibilitatea de comanda din Romania pentru noile console PlayStation 5. Atat pe eMAG cat si pe Altex apare stoc epuizat pe pagina de precomanda PS5.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Imi place strategia cu Digital Edition, care este mai ieftin si difera doar prin lipsa discului Blu Ray. Xbox Series S este intr-adevar mai ieftin, dar vine si doar cu o treime din performanta. Cred ca pricingul Sony este mult mai competitiv ca strategia Microsoft.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button