Nutribullet sau Blender performant? Preturi si diferente

Intr-o lume in care sanatatea a devenit tot mai precara, necesitatea unor vitamine si elemente nutritive de calitate a devenit obligatorie in zilele noastre. Insa cum procuram aceste elemente nutritive atat de benefice organismului uman la un pret decent in luna octombrie? Exista doua variante: suplimente alimentare sub forma de pastile sau consumul de legume si fructe in stare naturala folosind un blender Nutribullet.

Nutribullet pret si oferte

Astfel au aparut aparate electrocasnice precum blenderele sau mai noul Delimano Nutribullet, tot un blender dar mai magic, asa. Un alt blender la pret bun, pentru acelasi scop este FitMix, il gasiti aici. Nutribullet oferte, blenderul original se gaseste aici sau aici

Blender smootie Nutribullet
Blender smootie Nutribullet

Daca ne uitam la caracteristicile tehnice, Nutribullet este in principiu un blender mai fancy dotat cu un motor de 900W(puternic, sa recunoastem) si cateva accesorii dragute. Poti pisa inclusiv seminte, nuci, fructe si legume, iar rezultatul este un smootie delicios si plin de vitamine si proteine esentiale pentru organism. Un astfel de blender iti prepara rapid o bautura sanatoasa din fructe, legume, seminte, practic din orice se poate marunti, toca, pisa.

Pretul Nutribullet ajunge undeva la 500-600 de lei dar il gasiti si in promotii de blendere cu pret redus.

Exista variante de blendere mai ieftine care pot inlocui Nutribullet? Oferte

Cautand in ofertele magazinelor online si citind zeci de pareri ale unor utilizatori Nutribullet am ajuns la concluzia ca exista si variante de blendere mai ieftine pentru a prepara un smootie sau o supa crema, folosind un blender normal cu costuri mult mai mici, pana in 300 de lei. Rezultatul este unul apropiat de performantele lui Nutribullet chiar daca este mai ieftin.

Iata cateva variante de blendere ieftine care merita toata atentia atat prin prisma performantelor cat si a pretului redus de achizitie. Oferte blender cu pret redus azi, 24 octombrie 2020:

Daca sunteti in cautarea unui blender Nutribullet, la magazine precum eMAG,  Nutribullet Altex , Nutribullet Flanco sau NutriBullet Delimano il gasiti la preturi usor diferite si cu motor mai mic sau mai mare.

Oferte Blender cu pret redus

CaracteristiciNutribulletAlt blender
Putere600-900 W300-900 W
Capacitate0.7 l, 2 x 0.5 l0.5 l – 1.5 l
Materialealtele, otel inoxidabil, plasticaltele, otel inoxidabil, plastic
Accesorii incluseCana, reteteDepinde de model

Exista pareri bune despre Nutribullet venite din partea utilizatorilor insa iata ca exista si variante pentru cei care nu vor sa investeasca atat de mult intr-un blender. In functie de ceea ce-ti doresti ca si utilitate, poti alege un blender mai ieftin sau originalul Nutribullet.

Nutribullet pret

Pretul pentru Nutribullet original incepe de la 300 lei si poate ajunge pana la 600 sau chiar mai mult pentru modelele mai mari, cu motor mmai puternic. Depinde si de momentul ales pentru achizitie deoarece puteti sa-l gasiti la promotie cu un pret mult redus.

Iata cateva pareri si o prezentare video detaliata Nutribullet:

Voi ce blender folositi pentru prepararea sucurilor de fructe si legume? Ce blender recomandati? Unul scump sau un blender mai ieftin? Daca folositi deja Nutribullet lasati-ne o parere in comentarii.

Lucian
Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro