Reduceri Electrocasnice 2021

Reduceri Flanco cu pana la 50% la electrocasnice

Flanco lanseaza o campanie de reduceri in luna septembrie cu pana la 50% reduceri la electrocasnice.

Preturi mici, numai bune de cumparat la produse precum electrocasnice mici si mari, incorporabile, aparate frigorifice, masini de spalat rufe si uscatoare, masini de spalat vase dar si produse electrocasnice pentru ingrijire personala si electrocasnice pentru casa si gradina.

Flanco Oferte Azi

Electrocasnice eMAG-oferta

Oferta Flanco electrocasnice -reduceri de nerefuzat

Oferta electrocasnicelor in promotie la Flanco cu siguranta contine si produsul cautat de tine. Toate produsele electrocasnice din campania de reduceri Flanco sunt disponibile la adresa: https://www.flanco.ro/reduceri-electrocasnice-septembrie.

In categoria cuptoare incorporabile si plite reducerile ajung pana la 35% si exista o gama variata de produse in promotie. Vezi oferta incorporabile Flanco!

Masinile de spalat si uscatoarele de rufe au promotii cu preturi reduse pana la 35% iar masinile de spalat vase incep de la preturi de 1099 lei. Vezi promotiile la  masini de spalat!

Flanco aduce preturi bune in aceasta perioada si la electrocasnice precum aspiratoare si fiare sau statii de calcat. Vezi reducerile la aspiratoare si statii de calcat.

Cele mai mari reduceri Flanco sunt in categoria electrocasnice pentru ingrijire personala, unde reducerile propuse de Flanco ajung la 50%: periute de dinti electrice, trimere, placi de par sau ondulatoare. Vezi intreaga oferta de reduceri produse ingrijire personala. 

Iara cateva oferte Flanco valabile azi, 16 septembrie 2021:

Reduceri Flanco - Ingrijire corporala
Reduceri Flanco – Ingrijire corporala

Spor la cumparaturi!

Lucian

Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro

Articole asemanatoare

2 Comments

  1. Buna, in oferta de Black Friday de vineri, gasesti toate cele 3 produse la preturi reduse. Masinile de spalat vor avea preturi sub 1000 lei de Black Friday iar cele de spalat rufe, la fel. Pentru matura electrica iti recomand ofertele de aici: http://bit.ly/2zFVeSk

  2. Bună, as fi interesata de o matura electrica mai puternica, o mașină de spălat vase, si una de spalat rufe

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button