Sfaturi utile cumparaturi online

Calificarea angajatilor din hypermarket -uri

Astazi m-am lovit inca o data de incompetenta angajatilor marilor magazine din Romania . Nu inteleg de ce mai sunt platiti si care este rostul lor intr-un magazin ? Orice intrebare adresata primeste aceleasi raspunsuri ? Nu, nu avem .  Sau:  Stiti, eu sunt nou … intrebati la colegul.  Trimit imediat pe cineva …

Bataie de joc , macar sa nu mai fie pe acolo sa te lovesti de ei , ca de ajutat nu te ajuta cu nimic . Ei sunt cei care ar trebui sa ne consilieze , sa ne raspunda la intrebari , sa cunoasca caracteristicile produselor de pe raion si mai mult , sa stie sa prezinte acele caracteristici in termeni de beneficii pentru mine , clientul. Asta in conditiile in care angajatorul il plateste sa si promoveze eficient produsele , sa le vanda.
Eee … nu ai sa vezi.

Cautam o surubelnita torx T4 pentru a schimba un display spart la un Nokia Lumia 520 . Apropo , daca vrei sa desfaci un Nokia cu Windows 8 , aveti nevoie de o astfel de surubelnita torx T4 . Si am ajuns in Praktiker unde dupa ce am orbecait pe acolo , zic sa intreb totusi. Aaaaa nu , nu avem , incercati in alta parte :)) .

Asa am si facut , am plecat la Dedeman .

Aici baietii puneau marfa pe rafturi asa ca m-au pus sa ocolesc standul si sa intru prin partea opusa … ca doar ei au treaba acolo. Si incep sa caut surubelnita buclucasa . Fara rezultat , vedeam doar T5 si T6 deci mai mari decat aveam nevoie .

Plec in cautarea omului cu tricou ” Sunt aici sa va ajut” si intreb … raspunsul ? Nu, nu cred ca avem . Puteti verifica , totusi ? Hmmm … mai mult ca sigur nu avem , dar ma uit sa nu ziceti …

Incredibil , l-am deranjat si pe dansul. Se uita pe acolo… fara rezultat. Deja ma vedeam pe la … Metro . Dar zic sa mai fac o incercare  si incep sa bantui din nou prin raion.

Dupa aproximativ 15 minute gasesc surubelnita cu pricina atarnata in spatele unei etichete gresite care era de T8 … o insfac satisfacut si plec . La naiba , am stat 30 minute sa cumpar o surubelnita . Asta da experienta de hypermarket .

Sunt oare singurul care a trecut printr-un astfel de experiment ? Sau acesti angajati intr-adevar nu au nici o legatura cu jobul lor ?

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button