Calificarea angajatilor din hypermarket -uri

Astazi m-am lovit inca o data de incompetenta angajatilor marilor magazine din Romania . Nu inteleg de ce mai sunt platiti si care este rostul lor intr-un magazin ? Orice intrebare adresata primeste aceleasi raspunsuri ? Nu, nu avem .  Sau:  Stiti, eu sunt nou … intrebati la colegul.  Trimit imediat pe cineva …

Bataie de joc , macar sa nu mai fie pe acolo sa te lovesti de ei , ca de ajutat nu te ajuta cu nimic . Ei sunt cei care ar trebui sa ne consilieze , sa ne raspunda la intrebari , sa cunoasca caracteristicile produselor de pe raion si mai mult , sa stie sa prezinte acele caracteristici in termeni de beneficii pentru mine , clientul. Asta in conditiile in care angajatorul il plateste sa si promoveze eficient produsele , sa le vanda.
Eee … nu ai sa vezi.

Cautam o surubelnita torx T4 pentru a schimba un display spart la un Nokia Lumia 520 . Apropo , daca vrei sa desfaci un Nokia cu Windows 8 , aveti nevoie de o astfel de surubelnita torx T4 . Si am ajuns in Praktiker unde dupa ce am orbecait pe acolo , zic sa intreb totusi. Aaaaa nu , nu avem , incercati in alta parte :)) .

Asa am si facut , am plecat la Dedeman .

Aici baietii puneau marfa pe rafturi asa ca m-au pus sa ocolesc standul si sa intru prin partea opusa … ca doar ei au treaba acolo. Si incep sa caut surubelnita buclucasa . Fara rezultat , vedeam doar T5 si T6 deci mai mari decat aveam nevoie .

Plec in cautarea omului cu tricou ” Sunt aici sa va ajut” si intreb … raspunsul ? Nu, nu cred ca avem . Puteti verifica , totusi ? Hmmm … mai mult ca sigur nu avem , dar ma uit sa nu ziceti …

Incredibil , l-am deranjat si pe dansul. Se uita pe acolo… fara rezultat. Deja ma vedeam pe la … Metro . Dar zic sa mai fac o incercare  si incep sa bantui din nou prin raion.

Dupa aproximativ 15 minute gasesc surubelnita cu pricina atarnata in spatele unei etichete gresite care era de T8 … o insfac satisfacut si plec . La naiba , am stat 30 minute sa cumpar o surubelnita . Asta da experienta de hypermarket .

Sunt oare singurul care a trecut printr-un astfel de experiment ? Sau acesti angajati intr-adevar nu au nici o legatura cu jobul lor ?

Despre Lucian

Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro

Alte reduceri ...

Cana filtrare apa robinet

Cum să ai apă potabilă din cană filtrantă, fără miros de clor si impuritati

Cană filtrantă: necesitate sau moft? Iată un mic ghid cum sa alegi cea mai bună …

emag stock busters 2020

Stock Busters eMAG 2020-reduceri la peste 50000 de produse

Stock Busters eMAG. Preturile produselor din promotie scad cu pana la 50% in campania Stock …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *