Sfaturi utile cumparaturi online

Cea mai bună piscină pentru curte

Cum alegi cea mai bună piscină pentru curte? Ce dimensiuni și caracteristici trebuie să aibă piscina de exterior? Citește ghidul nostru și alege din modelele recomandate.

piscina-gonflabila-scara-sistem-de-filtrareSe apropie sezonul cald iar o modalitate placută și relaxantă de petrecere a timpului liber este bălăceala în piscina din curte. Cu familia sau cu prietenii, te poți răcorii în piscină, în aer liber. Achiziția unei piscine pentru curte este o investiție bună pentru cine locuiește la casă.

Iar dacă te-am convins deja de necesitatea unei piscine, iată de ce trebuie să ții cont pentru a alege cea mai buna piscină pentru acasă.

De ce ai nevoie de o piscină pentru acasă?

Relaxarea și confortul vor fi chiar la tine acasă, în curte. Nu mai ești nevoit sa mergi până la ștrand daca vrei sa faci o baie, să te racorești într-o zi torida de vară. Mai mult, copiii vor fi încântați și vor avea un motiv în plus să-și petreacă timpul afară, în aer liber.

Înainte să cumperi cea mai bună piscină pentru acasă, verifică cât spațiu ai la dispoziție în curte sau grădină, ce dimensiuni vrei să aibă, cât de adâncă să fie și alege locul perfect, cu soare pe toată durata zilei. În alegerea modelului potrivit pentru tine vom ține cont și de raportul calitate preț și desigur, de bugetul alocat unei investiții într-o piscină.

Avantajul unei astfel de abordari printr-un ghid de cumparături te poate scuti de neplăceri în viitor. Și eu îmi doresc o piscină de calitate pe care să o pot utiliza în curte pentru o perioada îndelungată si care să aibă un preț corect și să se poată instala ușor, fără bătăi de cap.

Tipuri de piscine pentru curte

piscina exterior supraterana
Piscina pentru curte si gradina

Ne referim în special la piscinele de exterior, amplasate în curtea din jurul casei. Piscinele de curte se împart în mai multe categorii în funcție de locul amplasării. Există modele care se montează suprateran și modele de piscine care sunt ingropate. În categoria celor îngropate poți apela și la construcția acesteia de la zero, însă costurile sunt foarte mari. Soluția este o piscină de exterior pentru acasă, care se poate amplasa ușor de către oricine, urmând instrucțiunile de montaj ale producătorului. Printre cele mai apreciate sunt piscinele metalice rotunde, cu cadru metalic.

Piscina supraterană

Aceasta este recomandată pentru curțile sau grădinile din jurul casei și se pot instala foarte ușor fără a avea nevoie de ajutor specializat. Este suficient să urmezi instrucțiunile de montare și să ai câteva scule uzuale la îndemână.

Un alt model este piscina gonflabilă, avantajul acesteia fiind instalarea foarte ușoară și rapidă dar și prețul mai mic. În schimb acestea sunt mai sensibile la contactul cu obiecte ascuțite.

In ceea ce privește piscinele de curte supraterane, există mai multe modele, cu cadru de plastic, lemn sau metalic, iar materialul de construcție poate avea diverse texturi, in funcție de dimensiuni. Tot ce aveți nevoie este o suprafață plană pe care se așterne nisip fin.

Am ales câteva modele de piscine pentru acasă recomandate atât de utilizatori cât și de producătorii consacrați. Am ales ofertele eMAG datorită procesării rapide și siguranței în tranzacții. Prețurile variază in funcție de dimensiuni și tip. În această perioadă piscinele se pot achiziționa la prețuri reduse sau cu vouchere cadou.

1.Piscină Bestway rotundă cu cadru metalic

piscina rotunda supraterana cardu metalicPiscina Steel Pro Max Bestway, este o piscina de curte cu cadru metalic, supraterana. Are forma rotunda ți este realizată pe un cadru din oțel, galvanizat la cald, acoperit cu vopsea emailata si pereți cu 3 straturi PVC laminat. Amplasată în curte sau gradină se va transforma intr-un refugiu de răcoare și relaxare. Vezi detalii/preț!

 

2.Piscină INTEX pompa 2000 litri, 3,66 mx76 cm

piscina intex 2000 litriPeretii piscinei supraterane Intex sunt realizați dintr-un material laminat SUPER-TOUGH™ compus din 3 straturi separate pentru o rezistență sporită;

  • Este ușor de golit, conectând furtunul de gradină la mufa de golire;
  • Sistem de susținere metalic din oțel galvanizat, durabil si rezistent la rugina. Vezi detalii și preț.

 

3. Piscină Intex Easy Set cu pompă. 1256 litri

piscina intex gonflabila curte

Intex Easy set pentru exterior are tot ce ai nevoie pentru a avea o piscină funcțională imediat. Pompa inclusă și accesoriile din kitul de montaj sunt tot ce ai nevoie. Este o piscină recomandată pentru întreaga familie. Are dimensiunile 305×76 cm și 1256 litri. Vezi detalii și preț eMAG.

 

Mai multe modele de piscine pentru gradină sau curte găsiți în oferta eMAG, categoria Piscine și accesorii. Alege piscina potrivită, verifică prețurile și ofertele.

Câteva sfaturi recomandate ar fi ca piscina de exterior să fie amplasată fie in curte, fie în gradină într-o zonă cu acces ușor. Suprafața pe care se va instala să fie plană și pregatită cu un strat de nisip fin pentru o fixare corectă. Nu uitați si de mentenanța piscinei, aici vă poate ajuta o pompă de filtrare si soluțiile de tratare a apei.

Pe perioada de iarnă goliți piscina și acoperiți-o cu o folie. Zile calde și multă relaxare!

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button