Sfaturi utile cumparaturi online

Voucher eMAG electrocasnice prin programul national Rabla

eMAG a lansat recent programul Rabla pentru electrocasnice care se desfasoara la nivel national prin intermediul AFM. Te inscrii in programul national si beneficiezi de voucher pana la 500 lei.

Intrat pe ultima suta de metrii, programul Rabla pentru electrocasnice din anul 2021 se anunta unul avantajos pentru cei care isi doresc un televizor, aspirator, frigider nou si la un pret redus. Cel mai probabil distribuirea voucherelor se va face incepand cu luna mai 2021.

Update 10 mai 2021. Programul Rabla electrocasnice AFM a a inceput cu data de 7 mai 2021 si se va desfasura in mai multe etape. Vezi detaliile si conditiile programului mai jos.

Ministrul Mediului – Tánczos Barna – a detaliat chiar ordinea grupelor in care se va desfasura programul Rabla pentru electrocasnice in 2021:

O să avem 3 grupe de produse, astfel încât cei care doresc să cumpere televizoare să nu concureze neapărat cu cei care doresc să cumpere frigidere. Vom începe cu cele mai mari consumatoare de energie electrică: frigidere, mașini de spălat rufe și mașini de spălat vase. După care vom continua cu televizoare, laptopuri și tablete. (La final) urmează restul de produse, (precum) aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe.”

Orarul inscrierilor conform declaratiilor oficialilor AFM este urmatorul:

 • 7-20 mai 2021- înscrierea pentru voucherele rabla oferite pentru aparate frigorifice, mașini de spălat vase si mașini de spălat rufe;
 • 21 mai – 3 iunie se vor face inscrieri pentru voucherele rabla electrocasnice aferente produselor televizoare, laptop și tablete;
 • 4-18 iunie se va da startul obținerii voucherelor de reducere pentru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe, dar și aspiratoare.

Etapa 3 are loc în intervalul 18 iunie – 01 iulie ora 23:59 si este deschisa pentru urmatoarele categorii de produse:

Etapa 1 este in desfasurare in intervalul 21 Mai – 03 Iunie ora 23:59 si este deschisa pentru urmatoarele categorii de produse:

Etapa 2 are loc in perioada 04 iunie – 17 iunie ora 23:59 si va fi deschisa pentru urmatoarele categorii de produse:

In acest an valoarea voucherelor acordate prin programul Rabla arata asa:

 • voucher de 400 lei pentru achizitia unei masini de spalat vase, televizor, frigider, combina frigorifica, uscator de rufe, aparat de aer conditionat
 • voucher de 300 lei pentru achizitia unei masini de spalat rufe;
 • voucher de 200 lei pentru achizitia unui aspirator
 • voucher laptop/tableta
 • voucher televizor

Practic, oricine doreste sa-si inlocuiasca electrocasnicele vechi cu unele noi si mai performante din punct de vedere consum energetic, beneficiaza acum de ajutor din partea statului prin intermediul unor vouchere cadou care se pot utiliza in magazinele acreditate.

Cum functioneaza programul rabla pentru electrocasnice din luna octombrie?

Accesezi site-ul AFM AICI, apoi urmezi pasii prin care te inscrii si completezi datele personale, incarci actul de identitate si declaratia semnata, apoi generezi voucher de electrocasnice pentru categoria care doresti sa aplici.

Se poate primi voucher pentru urmatoarele categorii de electrocasnice: frigidere, televizoare, masini de spalat rufe, aparate de aer conditionat, lazi frigorifice si congelatoare. Noile aparate cumparate trebuie sa aiba clasa de eficienta energetica A+,  A++ sau A+++.

Dupa ce completezi datele pe site-ul AFM, astepti validarea si primirea codului de voucher pentru electrocasnicele dorite.

Cum se acorda voucherul pentru programul national Rabla electrocasnice?

Intri pe eMAG si comanzi produsul electrocasnic dorit iar la final introduci voucherul primit. Acesta va reduce valoarea comenzii cu 200-500 lei in functie de produsul comandat. Este necesar sa predati un aparat electrocasnic vechi si sa nu aveti restante la bugetul de stat local sau central. (impozite, amenzi, taxe catre stat neachitate)

Foarte important.

 1. Voucherul poate fi utilizat doar pentru produsele participante vandute de magazinele participante: eMAG, Flanco
 2. Trebui sa dai la schimb un electrocasnic vechi din aceeasi categorie.

Iata cateva electrocasnice din care poti alege. Vezi oferta!

Lucian

Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro

Articole asemanatoare

2 Comments

 1. Daca pot preda la schimb un figider de 240 ZIL pentru un congelator cu sertare?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button