Lansare iPhone 6 – 9 septembrie 2014

UPDATE : iPhone 6 este acum disponibil pentru comanda in Romania la un pret accesibil si in diverse configuratii de memorie si culoare . Comanda iPhone 6

 

Iata ca ne apropiem de mult asteptata aparitie pe piata a ultimului model de telefon Iphone 6. Apple s-a pregatit pentru acesta lansare care va fi transmisa live pe internet in data de 9 septembrie (marti) 2014.

Pentru lansarea iPhone 6 cei de la Apple au ales aceeasi locatie unde acum 30 de ani  co-fondatorii Apple – Steve Wozniak si Steve  Jobs prezentau primul Mac.

In cadrul acestei conferinte de lansare sunt asteptate sa debuteze ambele modele de iPhone 6  (5.5 si 4.7 inci in diagonala), prezentarea primului smartwatch Apple si noul sistem de plati pentru sistemul iOS.
Pretul pentru Europa se aude a fi undeva la 750 EUR insa cu siguranta speculantii vor ridica pretul.
iPhone 6 va avea un chip A8, o baterie de 2100 mAh, Touch ID si un ecran cu rezolutie 1704 x 960 pixeli si 416ppi , precum si functiile noi pentru sanatate si NFC .
Iphone 6 Pret
Iphone 6 lansare

 

Puteti urmarii live evenimentul de lansare al iPhone 6 accesand link-ul Transmisie live lansare iPhone 6

UPDATE : Pretul celor doua telefoane Apple Iphone 6 si Iphone 6 Plus a fost anuntat pentru piata din Europa.

Astfel , pentru modelul iPhone 6 (4.7″) de 16 GB pretul va fi cca. 750 CAD (dolari canadieni) , adica 2300 de lei . Iar pentru modelul iPhone 6 Plus de 5.5″ pretul ajunge la 850 CAD , adica 2600 de lei.

Asteptam aparitia celor doua modele de iPhone 6 pe piata din Romania in ofertele operatorilor de telefonie mobila.

Lucian
Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro