Firmele de curierat pregatite de Black Friday 2019

Inca am indoieli daca este o intrebare sau o afirmatie 🙂 . Sunt firmele romanesti de curierat pregatite pentru ziua / zilele cu cele mai mari reduceri de preturi din an , Black friday ?

Raspunsul il vom avea la sfarsitul lunii noiembrie . Cert este ca experienta anilor trecuti cand comenzile de Black friday au depasit atat estimarile vanzatorilor cat si ale celor care au transportat cumparaturile , a pus pe ganduri furnizorii de servicii de curierat .

Astfel am asistat la investitii masive in zona de aparatura sortare colete si plicuri dar si in investitii pentru marirea flotei de transport. Liderul pe piata de curierat din Romania , Fan Curier a investit de curand intr-o linie inteligenta de sortare si verificare colete , in Bucuresti . FAN si-a tras un sistem automatizat care poate procesa un volum de 9000 de colete pe ora , aspect care nu poate fi decat in avantajul clientului , destinatarul final.

Din pregatirile pentru evenimentul Black friday din luna noiembrie 2017 fac parte si negocierile pe care firmele de curierat le-au avut cu magazinele participante precum si cu alti furnizori de servicii de curierat mai mici pentru subcontractare pe perioada desfasurarii evenimentului cu cele mai mari reduceri din an.

Magazinele online vor anunta in acest an termene de livrare realiste , in ordinea primii comenzilor in functie de volumul de comenzi confirmat de cumparatori . Mai mult , pe perioada desfasurarii Black Friday in noiembrie , firmele de curierat vor lucra la capacitate maxima , cu program prelungit . Mai raman insa ceva variabile : vremea, starea drumurilor …. si nivelul reducerilor de pret care vor influenta in mod direct volumul de comenzi .

 Reduceri Black Friday NoiembrieMagazine Black Friday 2019

Lucian
Scriu despre tehnologie si cumparaturi online. Reduceri, promotii voucher si comenzi China. Review-uri gadgets, tutoriale, sfaturi utile. Mai scriu si pe www.smartlive.ro