Oferte si pareri televizor Hisense la Altex

televizor hisense 4k pareri

Marca de televizor Hisense a aparut recent in oferta celor de Altex Romania si se bucura de un real succes. Hisense este brandul no.1 in China si produce televizoare in peste 14 fabrici in Europa, Asia, Africa si America Centrala.

Disponibile in diferite diagonale, am gasit atat modele cu rezolutie HD, FullHD cat si modele cu UHD 4K. Ca design televizoarele arata bine, iar cei de la Hisense au fost atenti atat la detalii cat mai ales la calitatea materialelor.

Prima impresie este cea a unui produs premium, calitatea plasticului si a aspectului exterior fiind una foarte buna. Sunetul este clar si toate modele ruleaza pe sistem de operare Android. Sunt modele SMART TV cu interfata integrata in sistemul Android, vine cu aplicatii preinstalate, usor de folosit.

Oferta TV Hisense!

Cu functii precum Depth Enhancer (accentueaza senzatia de adancime a imaginii), culori vii si tehnologiei de optimizare a imaginii (VIDAA U3.0 AI), televizoarele Hisense pot fi o alegere buna, in special datorita raportului calitate/pret. Parerile utilizatorilor sunt foarte bune in special in ceea ce priveste calitatea imaginii, iar garantia de 2 ani va protejeaza de eventuale defectiuni care pot aparea in utilizare.

Modele HD la 80-101 cm au un pret de 799 lei (promotie acum) iar cele cu rezolutii 4K incep de la 1000 lei. Televizorul Hisense este foarte cunoscut in Europa, in tari precum Italia, Spania sau Austria.

Mai mult, in aceasta perioada, fiecare achizitie de televizor Hisense poate sa-ti aduca un bilet la EURO 2020. Dupa ce cumperi, accesezi contul client si te inscri in concurs, apoi astepti tragerea la sorti. Succes!

Vezi si oferta Altex la Telefoane, electrocasnice, IT&C, AICI.

1 Comment

  1. blank

    Claudiu spania

    21/02/2020 at 20:46

    Eu detin un televizor Hisense 4k model H43B7100, diagonala 108 cm , are wifi, sunet DTS, slot CI+, si fubctie Smart TV. Practic are tot ce ofera un TV de marca insa la bani mult mai putini. Vi-l recomand cu caldura.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *